Sidhuvud_Mobilversion_Parad

föreställningar för barn, unga & vuxna

Publiken är viktigast! 
Vi skapar hela tiden nya föreställningar för olika målgrupper som vi hoppas ska underhålla, hänföra och inspirera till att själv uttrycka sig. Som en tjej i publiken utbrast när hon kom ut från en cirkusföreställning: - Jag ville bara hoppa upp i en lyktstople och klättra runt. Det var så häftigt och såg så lätt ut - jag kunde inte låta bli att prova... Det är det bästa betyget för en artist, att ha väckt så starka känslor att pupliken bara vill gå ut och göra något.. Skriva eller skrika eller klättra eller prata. Då har vi nått fram och lyckats förmedla något, då lever kulturupplevelsen vidare hos någon som har sett och inspirerats... 

" Mitt clowneri består av mina och andras fördomar, det är en
bearbetning av mitt eget och världens tillstånd"

- Magnus Jonsson

The Dijay Mustang show

En slags varitéföreställning om fördomar och rädslor som blandar cirkus och standup med jonglering, trolleri, fakir och dj. En stor del komik, några käftsmällar och en hel del snygga moves.
Föreställningen är mycket flexibel och kan genoföras på gatan, i klassrummet, på biblioteket och företagsfesten

Elddrömmar

En eldshow med mystik och suggestiv musik. I ett ljudlandskap som får publiken att drömma och fantisera skapar nycirkusartisterna Magnus Jarlöv och Janne Unestam tillsammans med musikern Raimo Juntunen en hårresande performance med eldfakir, svärdslukning, tolleri och diverse brinnande överraskande föremål till toner av elfiol, dragspel och såg i ljuset av eldens flammor och i stämning med natthimlen.

Kärleksmingel

En långa man kliver runt på gator och torg och borstar bort allt visset och dammigt med sin dammvippa. På hög nivå trixar, gläds och improviserar nycirkusartisten Magnus Jarlöv med oss alla. Kom och låt dig förföras i kärlekens universum, kanske en smula magi och förtrollning!