Sidhuvud_Mobilversion_Parad

PROVA PÅ CIRKUS eller skräddarsy din egen föreställning

Ett cirkusevent kan vara ett avbrott med underhållning av en cirkusartist som gör ett hisnade nummer på din konferens eller en utmaning för en företagsgrupp att tillsammans genomföra en workshop t ex i jonglering eller med teaterövningar.

Ett lyckat event förmedlar kundens budskap med och för alla sinnen.

Vi arbetar i nära samarbete med varje kund för att säkerställa specifika mål under hela den kreativa processen. Vi ger alltid förslag till ett helhetstänk med musik, ljus och scenografi för att skapa en upplevelse som talar till publikens alla sinnen. 

"Dessutom är det väldigt givande att få skratta tillsammans och i en positiv och bejakande miljö gror de mest kreativa och bästa idéerna. "

workshop i jonglering

Vill du öka kreativiteten och koncentrationen i ditt yrkesliv? Lär dig jonglera!
Jonglering är total närvaro, gör dig smartare, tar bort stress och trötthet. Vi lär dig grundteknikerna i klassisk jonglering och kontaktjonglering med ringar, käglor och bollar.

Jonglering fungerar som ett energigivande avbrott eller en perfekt avslutning på företagskonferensen. Efter många och långa föredrag uppskattas en bensträckare som erbjuder utmaning för både kropp och hjärna.

Vi tror starkt på använda den fysiska intelligensen när vi vill kommunicera ett budskap. Genom att låta vänster och höger hjärnhalva arbeta tillsammans i en fysisk övning planteras ett kroppsminne hos deltagarna sin är kopplat till ett budskap. Dessutom är det väldigt givande att få skratta tillsammans och i en positiv och bejakande miljö gror de mest kreativa och bästa idéerna. 

Scen upplevelser

Ett bra event gör intryck och avtryck, stärker vi-känslan hos en företags- eller kundgrupp och ger en gemensam referens att minnas tillsammans.

Vi erbjuder möten med världens bästa nycirkusartister och pedagoger som inte lämnar någon oberörd.

Vår roll kan till exempel vara som artist, artistbokare, regissör, projektledare, DJ eller konferencier.

Vår styrka är vår erfarenhet, professionalitet, fingertoppskänsla och stora nätverk av artister inom alla discipliner. 

 

"Cirkusens viktigaste byggstenar är tillit, samarbete och kreativitet.

några av våra tidigare events

▪  Svensk sjuksköterskeförening 100 års fest i Blåhallen, Stadshuset, Stockholm

▪  Sveriges Radios internationella konferens på Wasamuseet, Stockholm tillsammans med Radiokören. Se film från eventet

▪  Skansens årliga firande av midvintersolståndetIsen brinner (filmer från föreställningarna ser du nedan: 2009,  2012, 2013)

Wasamuseet, 201...

Isen brinner, 2009

Isen brinner, 2012

Isen brinner, 2013

Magnus är eldartist och har genomgått Brandskyddsföreningens utbildning Hot Work Certificate och kan därmed lagligt ansvara för och utföra heta arbeten. Ett giltigt certificatet är ett krav från samtliga försäkringsbolag vid användning av pyroteknik vid ett publikt evenemang.

event - ett sätt att mötas live

Nyfiken på mer? Kontakta oss direkt!