Sidhuvud_Mobilversion_Parad

Vår ambition är att på denna sida ge dig information nya föreställningar, försöka ge dig en inblick i vår vardag och ibland en förhandstitt på kommande program... Vi hoppas du hänger med i vår cirkusvärld full av möjligheter - via nyhetsflödet och i sociala medier - och live! 

Varmt välkommen!
hälsar Pia & Magnus

Nyheter

Den 1-6 augusti jobbar vi med den sedan flera år väl etablerade gatuteaterfestivalen Passage i Helsingborg. Pia är producent och festivalsamordare med Dunkers kulturhus som bas och Magnus jobbar med fyra olika koncept på föreställningar under veckan. Det blir både gamla kära återseenden av världsmedborgaren Dijay Mustang och Kärleksminglaren på styltor samt två nya shower med vänner.
Till vår stora glädje har vår gamle vän och kollega Janne Unestam flyttat ner till Skåne med sin familj och kommer att skapa nytt för festivalen tillsammans med Magnus och Raimo Juntunen. Raimo är ett välkänt profil här i Skåne som clownen Raimondo men i detta samanhang släpper han fram sina multidtalanger som musiker. Han skapar fantastiska ljudbilder med sin elfiol och looppedaler och blir en lysande karakär i föreställningar Elddrömmar. Läs mer på passagefestivalen.nu och i facebookflödet.
 

Läs hela inlägget »

Magnus och och vår nya vän Jonas Fröjd hade cirkuskurs i Brukshallen i Höganäs. Samarbetet funkade jättebra och deltagarna var väldigt nöjda fler kurser kommer framöver. Läs mer i HDs artikel

Läs hela inlägget »

Tisdagen den 2/8 kl 9.30 Åstorp, Haganäs bostadsområde
Fredagen den 5/8 , start kl 12 vid Konsul Olssons plats
Lördagen den 6/8, start kl 13.00 vid Maria kyrkan

På hög nivå trixar, gläds och improviserar Magnus från Kulturbyrån Paradiso under gatufestivalen Passagen i Helsingborg. Kom och låt dig förföras i kärlekens universum, kanske en smula magi och förtrollning utlovas!
 

Läs hela inlägget »

Facebook