Sidhuvud_Mobilversion_Parad

Pia & Magnus = Kulturbyrån Paradiso

Vi flyttade från Stockholm till Kullabygden 2014 och bor numer i Höganäs. Här imponeras och inspireras vi av andra entreprenörers sätt att skapa möjligheter för sina verksamheter och bidra till en levande och rik bygd för alla på genomresa och för oss som bor här.

Som nyinflyttade drivs vi av vår nyfikenhet och vårt samhällsengagemang. Vi håller som bäst på att forma nya nätverk med artistkollegor, företagskunder, samarbetspartners och lekkamrater. I denna landsända arbetar vi nu ivrigt på att skapa och utveckla en plattform för nycirkus med nya spännande föreställningskoncept och pedagogiska möten.

Vi drivs särskilt av våra hjärtefrågor som rör livssituationen och förutsättningarna för personer med funktionsnedsättningar och de äldre i vårt samhälle. Vi vill också öka medvetenheten och kunskapen om den fysiska intelligensen och höja dess status i samhällspolitiska frågor. För oss finns inget coolare och viktigare än möten med dessa människor som ger så tydliga bevis på att ingenting faktiskt är omöjligt. De har också inspirerat oss våra ledord; mod, nyfikenhet, empati, engagemang och nyskapande.

Vi är nu stolta Höganäsambassadörer! Läs om oss i HK magsinet på sid 34. 

Välkommen till vårt paradis!
Pia och Magnus Jarlöv

" Man kan inte förändra världen men man kan
förändra det som kommer i ens väg"

Kontakta oss!

Det är under det personliga mötet det händer. Därför vill vi gärna träffa dig och berätta mer.
Om vad just du och ditt företag kan få nytta och glädje av Kulturbyrån Paradiso!