Sidhuvud_Mobilversion_Parad

magnus jarlöv

- möjlighetsmästare med passion för skor 

Med mina erfarenheter som cirkuspedagog har jag sett behovet av nya fritidsverksamheter för målgruppen funktionsnedsatta. Bland annat har jag skapat verksamheter inom cirkus, teater, dj, breakdance, street art, musik och filmproduktion.

Under ca tio år byggde jag upp och ansvarade för Cirkus Cirkörs verksamhet för funktionsnedsatta, i samarbete med bland annat barnens dagverksamheter, föräldrar, habiliteringscentrum m.fl. Jag har även organiserat cirkusläger och cirkusveckor runt om i landet, finansierat av Allmänna arvsfonden, Kulturrådet och företagsstipendier. 

Under flera år var jag också drivande inom Clowner Utan Gränser där jag jobbade med cirkusteknik som habilitering i Rangon (Burma) och Aman (Jordanien).

I ett projektsamarbete med Cirkus Cirkör och Trelleborgs habilitering fick jag möta de flesta diagnoser där barn, ungdomar och personal medverkade. Resultatet blev så intressant att ett forskningsarbete inleddes. Här är en länk till deras fortsatta arbete.

För mig som pedagog är det viktigaste att få hjälpa en människa att växa. Jag stävar efter att väcka lusten att lära, det är nyckeln. Jag tror på att allt är möjligt och problem som uppstår är till för att lösas med nya egna och andras idéer.

Mitt arbete har dokumenterats i boken För Modiga, Cirkus Cirkörs förlag och du kan även läsa ett reportage om mig kring specialpedagogik.

”Det är till stor del denna kille som med cirkusskolan har fått henne att återerövra sitt KAN ALLT”

- Britt Marie och Sara (mor och dotter)

mer om magnus...

Hittar du bl.a. i Magnus´CV!
 

Kontakta Magnus

Det är under det personliga mötet det händer. Därför vill vi gärna träffa dig och berätta mer.
Om vad just du och ditt företag kan få nytta och glädje av Kulturbyrån Paradiso!